אהלן חברה, אני טסה במאי ללימה ויש לי חודש להיות בפרו. קראתי המון מידע על כל האתרים ואני לא יודעת על מה לוותר, זה נראה כאילו צריך לפחות חודשיים וחצי בשביל פרו. אופי הטיול הוא תרמילאי. אז השאלה שלי בעצם היא: שווה לנסוע לאיקיטוס? או שמאנו מקוסקו זה תחליף הולם? מה עם טרוחיו? (אני אהיה בטוח בהווראז בכל מקרה). שווה בכלל לבקר צפונית להווראז? מה עם פיסקו? איקה? נאסקה? זה בעיקר המקומות שאני לא בטוחה. אני בטוח רוצה: לימה, הווראז, קוסקו, אגם טיטיקנה והסביבה (כולל ארקיפה טקאנה ופונו). בקיצור- אם יש לי חודש- איפה להיות (וכמה זמן בכל מקום)?
זה עניין די אישי, יש שיגידו שנסקה מקסימה, לדעתי מיותר, יש שיגידו שהעתיקות בטורחיו מדהימות ואני חושב שלא ממש ובטח שלא שווה להשקיע 8 שעות נסיעה בשביל דבר כזה.
אך אני מאמין שרובינו תממי דעים שהמקומות החובה הם: לימה, איקה, קוסקו והאזור, הוארז והאזור, אריקיפה ופונו כולל אגם הטיטיקקה
תודה על התגובה המהירה, תגיד לי אם נראה לך מסלול לפי סדר המקומות: לימה אווארז לימה איקה ארקיפה טקאנה בוליביה (חודש- עוד לא יודעת בדיוק איפה אהיה אבל זה בשלבי תכנון) בוליביה אגם טיטיקאקה פונו קוסקו לימה (טיסה חזור גם מלימה פשוט).
גם אם אפשר אני אשמח להערכה של כמה זמן להיות בכל מקום (ממש בערך) מהמקומות שכתבתי בפרו.
נשמע הגיוני מאוד, לגבי זמן, בגדול הוארז וקוסקו הם המקומות שלפעמים מתעקבים בהם שבועות, כי יש הרבה דברים לעשות מסביב במיוחד טרקים שאורכים גם 10 ימים. ייתר המקומות כמו, איקה, לימה, פונו, אריקיפה מספיק בין יומיים ל 4 גג.