מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
איי גלפגוס
16.02.08 03:00
רינת
שלום ערן, שאלתי כאן שאלה בשבוע שעבר אז קודם כל תודה על המענה המהיר. אנחנו חושבים ליסוע לדרום אמריקה לאפריל ומאי ואנחנו שוקלים להגיע לגלפגוס. האם הגעת לשם בטיולך? מה הדרך הכי נוחה וזולה להגיע?איך לחלק את החודשיים שיש לנו?
תודה רבה מרינת
כרטיסי טיסה
לאקוודור
[לחץ כאן להזמנה]
RE: איי גלפגוס
16.02.08 18:47
ערן יהב ¤
לא הגעתי לשם בטיולי, למקות שאקוודור היה היעד הראשון שלי ובתכנון שלי היה לעשות דבר ראשון את הגלפגוס, אך כשהגעתי ובררתי מחירים עם מטיילים שזה עתה חזרו, וגם הרבה מהם טענו שזה לא שווה את הכסף, וכמו שאני מכיר את עצמי אני פחות אוהב טיוליי תיירים שלוקחים ותנו ממקום למקום ומראים לנו דברים, ולכן החלטתי לברר.

באקוודור בקיטו או בעוד איזו עיר שאיני זוכר את שמה אפשר אפשר לרכוש חבילות שונות לטיול הכולל טיסות לגלפגוס ושיט בין כמה ימים. אבל אין לי מידע מועיל בעניין.
RE: איי גלפגוס
17.02.08 23:05
עופר
אז ככה הכי טוב להזמין מקיטו או אפשר גם מגויאקיל שזה זול ב50 דולר מקיטו אך יש לזכור שזו אחת הערים הכי לא נעימות ביבשת
המחירים ממש גבוהים ישנם 4 סוגי רמות שונים של סירות הסירות הכי זולות יעלו 1250-1600(תלוי בעונה ובמיקוח)לשיט של 8 ימים(6נטו) והמחיר כולל טיסה קיטו-גויאקיל-גלפגוסוחזור
אבל לא כולל דמי כניסה של 100 דולר לאיים
מקווה שעזרתי בגדול כדאי להגיע לקיטו ואז להזמין ובשום פנים ואופן לא להגיע לאיים במחשבה לסגור שם כבר על השיט כי יש עדיפות למזמינים מקיטו ואתם תתקעו בלי סירה
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |