מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
מחפש תיק לטיול ואיך מגיעים לברזיל
18.02.08 11:05
עומר
אהלן
אני מתכנן לסיים את המסלול שלי בבריזל ולהגיע לשם מפרו/אקוודור, אני מבין שהדרכים היחידות הם בטיסה? כמה בערך צריכה לעלות טיסה כזאת?
דבר שני מה דעתכם לגבי תיקים לטיול, במה עדיף להשקיע בתיק יום טוב ולקחת תיק גדול רגיל לא מיוחד, או הפוך.
מה גודל התיק הממצוע לטיול של 5 חודשים?
תודה,
טיסות לברזיל החל מ $1069
לנו יש מקומות שלאחרים פשוט אין
[לחץ כאן להזמנה]
לענין התרמיל
18.02.08 23:50
דואר אלקטרוני: karnig@netvision.net.il

אם אתה בענין של טרקים שמעבר ליום אחד (כולל לינת שטח) אז חשוב יותר להשקיע בתרמיל גדול, אותו תצטרך לסחוב בטרק. אם אתה רק בענין של טרקים יומיים - אז עדיף להשקיע בתרמיל יום טוב לעומת התרמיל הגדול (שהוא בעצם "מחסן").
גודל התרמיל הגדול תלוי באופי הטיול שלך - אם עבור טרקים ארוכים, אתה צריך יותר ציוד. בכל מקרה, לא כדאי לקחת יותר מדי: 1) אתה צריך לסחוב הכל 2) אם חסר, אפשר לקנות שם.
RE: לענין התרמיל
19.02.08 17:50
עומר
תודה,
ועכשיו שאלה של צעירות
מה אני עושה עם התיק שאני לא רוצה בטרק איפה אני משאיר אותו?
RE: RE: לענין התרמיל
19.02.08 19:59
ערן יהב ¤
אתה משאיר אותו באכסניה. בד"כ יש להם חדר בשביל ציוד של המטיילים שיוצאים כמה ימים לטרק וחוזרים. לא כדי להשאיר בו דברים יקרי ערך כמו כסף ומוצרי אלקטרוניקה כי אין אחריות.
RE: מחפש תיק לטיול ואיך מגיעים לברזיל
19.02.08 08:26
ערן יהב ¤
טיסות עולות יקר לברזיל כיוון שהיא מדינה ענקית ולכן הטיסות לפעמים ארוכות. טיסה כזו יכולה להגיע ל 500 דולר לכיוון אחד.
אני חושב שכדאי להשקיע בתרמיל גדול, שיהיה נח ואיכותי.
תיק יום יכול להיות גם תיק בית ספר, העיקר שנכנסים בו הדברים שאת רוצה. ממילא הוא לא מגיע למשקלים.

הגודל הנפוץ שמטיילים רוכשים הוא 65+10 אבל אפשר יותר או פחות. אני ממליץ פחות כי בכל מקרה אנו המטיילים נוהגים למלא את התיק עד 0 מקום, כך שאם יש תיק קטן תוכלי להכניס פחות וכך יהיה משקל קל יותר. אני טיילתי 10 חודשים עם תיק 55+10 של The North Face והוא שירת אותי נאמנה. והיה לי את כל ציוד הקמפינג (אוהל, שקש, גזייה וערכת כלים)
RE: RE: מחפש תיק לטיול ואיך מגיעים לברזיל
19.02.08 17:51
עומר
תודה,
קיימת אפשרות להזמין טיסות לברזיל מהארץ?
טיסות פנימיות - הזמנה מהארץ אולי
19.02.08 19:09
דואר אלקטרוני: karnig@netvision.net.il

נסה הלינק שכאן באתר מימין - טיסות פנימיות - כמו כן נסה לפנות ליותם בקסה זולה בבואינוס איירס
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |