מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
בקשר לטיסה
27.02.08 13:46
מיכל
היי
אני מתכננת לטוס בסביבות חודש יוני האם זה מאוחר מידי לקנות כרטיסי טיסה באפריל? או שכבר לא יהיה ואני צריכה עכשיו לקנות כרטיסי טיסה?
כרטיסי טיסה
לדרום אמריקה
[לחץ כאן להזמנה]
בקשר לטיסה - לא עולה כסף לברר כבר עכשו
27.02.08 22:42
דואר אלקטרוני: karnig@netvision.net.il

בדרך כלל כל הקודם זוכה, באופציה המתאימה ובמחיר הנכון.
מה מפריע לברר כבר עכשו, ברור איננו עולה כסף......
RE: בקשר לטיסה
02.03.08 13:54
דואר אלקטרוני: itaylivneh@gmail.com

מניסיוני האישי:
ככל שקונים כרטיסים מאוחר יותר - משלמים יותר כסף...
אני קניתי כרטיס לפרו לחודש יולי 07', פחות מחודש לפני הטיסה ושילמתי כאלפיים ש"ח יותר בגלל זה.
אם את טסה לדרום אמריקה ממליץ לך לבדוק כבר עכשיו את האופציה לטוס דרך ארה"ב, שמעתי שזה משמעותית יותר זול (רק נדרשת ויזה לארה"ב, ואם אינני טועה הליך קבלת הויזה אורך כחודשיים).
RE: RE: בקשר לטיסה
02.03.08 23:54
מיכל
יש לי ויזה לארה"ב
אפשר גם לטוס דרך ספרד... מה יותר זול?
שמעתי שיש גם אופציה לשריין מקום בטיסה בלי לשלם עדין משהו יודע על זה משהו?
תודה בכל מקרה אני אתחיל לברר
בקשר לטיסה - יש לברר ברצינות
03.03.08 09:52
דואר אלקטרוני: karnig@netvision.net.il

כל תשובה שתקבלי כאן איננה רלוונטית בענין שלך. נסיון העבר לא בהכרח מתאים לעתיד. תנאים ומחירים משתנים לעיתים קרובות.
מידע האמין ביותר תקבלי כשתעשי סקר מחירים בסוכנויות אחדות, ותקבלי הצעות מחיר של חברות שונות.
לפעמים דרך ספרד זול יותר, לפעמים דרך ארה"ב - תלוי בהצע הכרטיסים באותו זמן. הכי קצר הוא דרך ספרד, על כך אין ויכוח.. וכמו שכבר ציין מישהו לפני - ככל שתקדימי בחיפוש - תשיגי מחיר טוב יותר.
לגבי שיריון מקום - הוא מוגבל בזמן !! אם לא משלמים תוך זמן מסוים, חברת התעופה תמכור למי שמשלם. אם מועד הטיסה רחוק, יש יותר זמן שיריון ללא תשלום. לכן, שווה לפנות אל כמה סוכנויות בו זמנית.
טוב שיש לך ויזה לארה"ב.
בהצלחה
RE: בקשר לטיסה - יש לברר ברצינות
03.03.08 13:50
מיכל
טוב, אני אתחיל לברר
תודה רבה על העזרה
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |