מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
תרמיל קטן ושק"ש
02.03.08 13:16
אולגה
שלום,
אני מתכננת לטייל בפרו ובוליביה בחודשים מאי- יוני. השאלה שלי לגבי התרמיל הקטן- כמה ליטרים כדאי שהוא יהיה? האם הוא צריך להיות מקצועי? מבנה שק? או סתם תיק בית ספר יספיק לי? אני כן מתכוונת לעשות טרקים, אבל הבנתי שבמדינות האלו חמור סוחב את הציוד...

לגבי השק"ש- האם שווה לי לקנות בארץ, או לשכור שם? או אולי לקנות שם?

תודה.
ציוד חדש ומשומש
לדרום אמריקה
[לחץ כאן]
RE: תרמיל קטן ושק"ש
02.03.08 13:21
תמר
כדאי לקחת תיק שיהיה לך נוח לטייל איתו20ק"מ ליום ולא סתם תיק ביה"ס. התיק צריך להיות מתאים להכיל חולצה להחלפה, אוכל לאותו היום ודברים שתצטרכי איתך במסלול.

את התיק הגדול סוחב החמור אך הוא לא תמיד הולך באותו המסלול.

לגבי השקש - אם את מתכננת לעשות מספר טרקים, כדאי להביא מהארץ ולא לשכור או לקנות שם. צריך לשאוף לשקש קל וחם.
RE: RE: תרמיל קטן ושק"ש
02.03.08 13:51
אולגה
תודה על התגובה המהירה,
איזה גודל (בליטרים) צריך להיות התיק הקטן? מבנה שק או לא?

ובקשר לשק"ש- למה לא לקנות שם? הבנתי שזה זול יותר, אבל מה מבחינת איכות וכאלו?
RE: RE: RE: תרמיל קטן ושק"ש
02.03.08 14:01
דואר אלקטרוני: itaylivneh@gmail.com

גודל התיק והמבנה שלו זה עניין של התאמה אישית. אם את לוקחת תיק גדול של 60-70 ליטר שיהיה על החמור אז התיק יום שלך בהחלט יכול להיות 30-40 ליטר.
אני הייתי עם תיק גב קטן של 40 ליטר, מבנה שק אבל עם 2 תאים חיצוניים נוספים והשק עם אפשרות לחלוקה ל-2 , והיה לי נוח איתו. תלוי אייך נוח לך לסדר את הציוד בתיק...

בעניין השק"ש,
3 דברים שלא הייתי מתפשר עליהם בטיול כזה :
1. נעלי הליכה.
2. תיק גב.
3. שק"ש.

אני לא יודע מה טיב השק"שים בדרום אמריקה, אבל לי היה חשוב לבחור בארץ שק"ש באיכות מצוינת ולדעת שאני לא צריך בפרו להתחיל לחפש שק"ש לפני שאני יוצא לטרק הראשון שלי.
(כמובן שאם את מתחילה את הטיול בארגנטינה יהיה לך הרבה יותר קל למצוא שק"ש איכותי מאשר בבוליביה או פרו)
תרמיל קטן לבחורה - מספיק 30 ליטר
02.03.08 18:44
דואר אלקטרוני: karnig@netvision.net.il

תיק יום מספיק 30 ליטר, 40 הוא גדול מדי, ככל שהתרמיל גדול יותר - תסחבי יותר.... אם את בענין של טרקים - חשובה מערכת גב טובה, שנוחה לך, גם בתרמליל הקטן.
חמור מאד!
04.03.08 16:31
יותם
חה חה
לפי הכתוב מעלה את צריכה,לדעתי,לקנות מוצ'ילה שתתאים ותהיה נוחה במיוחד לגב של... החמור !!
מה שבטוח שככה שניכם תהיו מבסוטים !
רק הערה לגבי שק"שים:
שווה לך לברר קודם מה הולך בפרו, כי בבוליביה לפחות, יש שק"שים מצויינים של "דויטה" שמחיריהם מגוחכים.
טיול מוצלח ולהתראות,יותם,"קאסה זולה",בואנוס איירס.
RE: RE: RE: RE: תרמיל קטן ושק"ש
13.07.08 17:31
גילי
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |