האם אשוייה מקום נכון להתחיל ואחר כך להצפין כמובן ? עד מתי אפשר לטייל שם? או שמבחינת נופים וטראקים גם אשפר להתחיל צפונה יותר סביב כלאפטה? אני אמא שאפגש עם ביתי צפונה יותר ובנתיים חושבת לטוס ולטייל לבד(אשמח אם מישהי רוצה להצטרף כמובן)אני מנסה להבין עד מתי מזג האויר יאפשר לי לטייל שם בדרום?
הלו אמא'לה אין שום בעיה להתחיל כעת או בזמן הקרוב את הטיול שלך באושואייה. למעשה עד סוף חדש מרץ את יכולה לטייל בארץ האש ואף למשוך עוד כשבועיים (עם קצת מזל) אל תוך אפריל מעט מצפון לארץ האש, באזור הדרום של פטגוניה. ממליץ לך בחום על הספר "טרקים וטרמפים בפטגוניה" שיכול בהחלט לעזור לך ולבתך בכל שלבי התכנון של הטיול וכן במהלך הטיול עצמו. אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לפנות אלי למייל. להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס.
עוברים פה לא מעט חברה כמוך, מבוגרים אך צעירים בנפשם. למרות זאת להבטיח לך שתמצאי מישהו אני לא יכול... אם זה כה חשוב לך חפשי שותפ/ה כבר בארץ. בהצלחה ולהתראות יותם