מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
בעיה "קטנה" בקביעת מועד טיסת פנים - לימה קוסקו
05.03.08 09:35
עינב
שלום לכולם,
אנחנו מגיעים לפרו בסוף אפריל לתקופה קצרה מאוד של 3 שבועות, כך שהזמנת טיסה מלימה לקוסקו הינה הכרחית.
התוכנית שלנו היא כזאת -
אנחנו נוחתים בלימה ב-19/4 לפנות בוקר, ולוקחים אוטובוס להווארז באותו היום ב-12:00 בצהריים. הכוונה שלנו היא לעשות את הוואי ווש ורק לאחר מכן, לחזור ללימה ומשם טיסה לקוסקו.
העניין הוא שקשה להעריך בדיוק כמה זמן ייקח לנו הטרק הארוך ולפניו אנחנו רוצים לעשות 2 טיולים יומיים (יום 1 סנפלינג מפלים, יום 2 טיפוס קרח) כדי להתרגל לגובה.
יוצא שמגיעים להווארז ב-19/4 בערב, ב-20+21/4 נעשה את היומיים התרגלות לגובה, וב-22/4 נקווה לצאת לוואי ווש.
נניח שהוואי ווש ייקח 8-10 ימים, (וכאן בדיוק הבעיה... - אנחנו לא יודעים כמה זמן ייקח הטרק עצמו - אז איך נדע למתי להזמין את הטיסה לקוסקו??)

מה לדעתכם כדאי לעשות כדי שלא נפספס את הטיסה / ניתקע סתם בלימה ונבזבז ימים יקרים ? אנחנו ממש מתלבטים.

תודה רבה ויום טוב
טיסות פנימיות
במרכז ודרום אמריקה
[לחץ כאן להזמנה]
RE: בעיה "קטנה" בקביעת מועד טיסת פנים - לימה קוסקו
05.03.08 14:13
מיכל
מהנסיון שלי לא חושבת שצריך יותר משמונה ימים לטרק כולל הסאן אנטוני.

אבל, אם אתם לא בטוחים עדיף לקחת בחשבון 10 ימים. האופציה של להפסיד את הטיסה נראית לי גרועה יותר.

חוצמזה, הטרק הוא לא קל ואם תגמרו אותו בשמונה ימים יהיה לכם זמן לנוח. בנוסף, אם יש לכם זמן לא הייתי מפספסת את הטרק היומי ללגונה 69 כך שלא באמת תבזבזו זמן.
RE: בעיה "קטנה" בקביעת מועד טיסת פנים - לימה קוסקו
09.04.08 14:28
דואר אלקטרוני: linorbeck@gmail.com

הי, אני מגיעה יומיים אחריכם ללימה ומתכננת לנסוע להוארז גם. כנראה לטרק סנטה קרוז.
אמנם אני לא יכולה לעזור לכם במענה על התשובה, אבל אני אשמח לדעת איך אתם מזמינים טיסות מהארץ בין לימה לקוסקו.
תודה!
לינור.
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |