מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
שלום לכולם
13.03.08 03:07
דואר אלקטרוני: roeytol@gmail.com

אני ואשתי(26) מתכננים חודשיים בדרום אמריקה של שילוב של טרקים רכובים כי אנחנו עצלנים ומעבר בשלוש מדינות סה"כ. אני מבקש אם משהו יכול לתת לי המלצה על מסלול מסויים שעשה או שיודע שיכול להתאים לנו. אנו מעוניינים לבקר באתרים המתויירים ולא לחפש הרפתקאות...הם כבר יבואו לבד.תודה מראש
קישורים רלוונטים
ציוד לטיול
טיסות פנימיות בדרום ומרכז אמריקה
כרטיסי טיסה לדרום אמריקה
קורס ספרדית למוצ'לרים ב 20% הנחה
מתי מתכוונים לצאת ? הכוונה לרכב צמוד או סוסים ???
13.03.08 21:44
דואר אלקטרוני: karni-g@netvision.net.il

מעט יותר מידע על המועד וכוונותיכם בדיוק - יעזרו לממליצים
RE: מתי מתכוונים לצאת ? הכוונה לרכב צמוד או סוסים ???
14.03.08 02:21
רועי
טוב כנראה שלא נתתי מספיק פרטים אז...:
אנחנו מתכננים לצאת באוגוסט לתקופה של חודשיים
ידוע לי כי זה לא שיא העונה ואפילו עונה קרה,אין מה לעשות זה החופש שאושר מהעבודה וצריך למצות מה שיש.
אנו רוצים להגיע למקומות המתויירים ביותר ובדרך הקלה, ז"א לא טרקים בהליכה מפרכת ושינה בשקי שינה אלה טרקים רכובים בג'יפים או רכבים ומקומות לינה נורמאלים עם אסלה ומיטה נקייה
יחד עם זאת אנו עוד לא ממש סגורים על מסלול והאמת היא שאין לנו יעד ספציפי ולכן אני את עזרתכם בבניית מסלול נוח עם חלוקה של זמנים פחות או יותר ומותאם לתנאי מזג האויר של אותה תקופה
תודה לכם על הרצון לשתף ולעזור
תנסו לעזור לי להתחיל לחוות את החלום הזה
לא פטגוניה אבל כן פרו בוליביה ועוד...
17.03.08 22:32
דואר אלקטרוני: karni-g@netvision.net.il

זה שיא החורף ובדרום היבשת יהיה קר ופרקים סגורים. מברילוצ'ה דרומה - רק אם אתם בענין של סקי.
צפון ארגנטינה וצ'ילה וכמובן בוליביה, פרו, אקודור יהיו מתאימים. כדאי לכם להשקיע בספר כל שהוא ממנו תוכלו ללמוד היכן ניתן לטייל בשיטה שלכם.
RE: לא פטגוניה אבל כן פרו בוליביה ועוד...
18.03.08 01:25
רועי
יש לי ספר....תודה על ההמלצה
החלטנו שאת הטיול שלנו נתחיל בפרו אך ללא טרקים מייגעים
לאחר מכן בוליביה צפון מרכז ארגנטינה ואוליי נסיים באיזה חוף בברזיל...
איך המסלול?עמוס מידי לחודשיים? אנחנו מתכננים דיי להרביץ קילומטראז' בזמן קצת קצר אני יודע אבל יש מגבלות
יחד עם זאת אשמח להמלצות ספציפיות לכל מדינה במסלול שלנו
אתם נהדרים תמשיכו כך
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |