מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
מנאוס בקשת עצה
14.03.08 17:46
roeecicu
שלום

מישהו מכיר חברות טיולים מומלצות לגונגלים באמזונס שיוצאות ממנאוס? אם כן איך ניתן ליצור קשר איתם?
קישורים רלוונטים
כרטיסי טיסה לדרום אמריקה
טיסות פנימיות בדרום ומרכז אמריקה
קורס ספרדית למוצ'לרים ב 20% הנחה
ציוד לטיול
RE: מנאוס בקשת עצה
14.03.08 20:56
bernardo
שלום

טיולים טובים ניתן למצוא בכל מלון בעיר

מומלץ : מלון טרופיקל שממנו יוצאים לטיולים כולל החלפת לילה במלון טרופיקל לטובת לילה במלון בג'ונגל
(מאוד נחמד ומיוחד)
מלון טרופיקל קצת יקר יחסית למלונות במנאוס

אשמח לענות על עוד שאלות - אני יליד מנאוס .......
RE: RE: מנאוס בקשת עצה
15.03.08 06:34
roeecicu
תודה רבה. יש לי המון שאלות

אני מתכנן טיול של 5 ימים ו - 5 לילות במנאוס עם עוד 3 אנשים.
האם מהמלון הזה יש אפשרות לצאת לטיולים מודרכים ארוכים?
מה היא העלות המשוערת לטיול? האם כדי לסגור איתם מראש? אם כן איך אני יוצר איתם קשר? הטיול באנגלית?

תודה רבה!
RE: RE: RE: מנאוס בקשת עצה
15.03.08 08:19
bernardo
מלון טרופיקל הוא מלון יפה מאוד ושווה את המחיר שהם מבקשים ללילה לחדר (לדעתי למעלה מ - 120$ לזוג- אני יודע שיש להם גם חדרי משפחות שיתאימו ל -4 ביחד) וכן ממנו יוצאים טיולים משולבים גם ל - 3 לילות
על פי זכרוני מחיר לטיול של יום אחד היה בסביבות 50$ לראש וכן יש גם באנגלית
אין צורך לסגור איתם מראש
אני מאמין שהטיולים שיוצאים ממלון זה הם הטובים ביותר בגלל רמת המלון אולם כדאי מאוד לבדוק גם אופציות אחרות
אם תשלח לי את מספר הטלפון שלך אני אתקשר אליך ואתן לך את מספר הטלפון של ראש הקהילה היהודית במנאוס שבודאי תוכל לעזור לכם בבחירת הטיולים והסוכנויות (היא חברה טובה של המשפחה)
אגב : לישראלים שאין להם משפחה או חברים במנאוס מספיקים 3 לילות שמתוכם 2 לילות אפשר לעשות בג'ונגל - זה מספיק בהחלט
RE: RE: RE: RE: מנאוס בקשת עצה
15.03.08 19:50
roeecicu
שוב תודה על העצות.

אני לא נמצא בארץ כרגע אז נראה לי יהיה יותר פשוט לדבר באימייל. אני אשמח אם תוכל לשלוח לי את הפרטים ל - roeecicu@hotmail.com

מה שאנחנו מחפשים זה יותר בכיוון של ביקתה בגונגל ל - 5 ימים. הטיסות כבר הוזמנו וגם הבנו שככה מטיילים יותר עמוק ורואים דברים יותר מרשימים.

עוד שאלה שהייתה לנו היא לגבי העברת זמן בסמוך לטיסה (בהלוך לפנות בוקר ובעזיבה מאוד מאוחר בלילה). יש איך להגיע לשדה בכל שעה? יש מקומות שנשארים פתוחים/נפתחים מוקדם?

תודה רבה
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |