ביטוח נסיעות ב-1.25 $ ליום
ביטוח נסיעות לחו"ל הזול והמקיף ביותר לבוליביה
[לחץ כאן להזמנה]
חיפוש כללי באתר
ניתן למקד את החיפוש ע"י תיבת הבחירה: למידע באתר, פורומים, ציוד יד שנייה, ספרים, מפות ותמונות בגלריה
חפש בפורום
חפש
[לחץ כאן להזמנה]
כרטיסי טיסה
שירות ומחירים אטרקטיבים לטסים לבוליביה
[לחץ כאן להזמנה]
  • שותפים אחרונים בבוליביה
  • המשך ללוח שותפים »
תכנון מסלול אישי
מומחה לתכנון מסלול אישי \ חבילות לנוסע העצמאי. מחירים ללא תחרות.
[למידע נוסף לחץ כאן]
מלונות בבוליביה
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
מידע רלוונטי על בוליביה
שווי מטבע בבוליביה
  • שווי המטבעות לעומת השקל
  • מטבעות נוספים באזור »
השעה בבוליביה
השעה ואזור זמן בבוליביה
ישראל מקדימה את בוליביה ב-6 שעות
מידע נוסף על זמנים בבוליביה
מפת בוליביה
צפו בערים ומוקדים מעניינים בבוליביה על מפות של גוגל
מזג אוויר בבוליביה
תנאים נוכחיים בלה-פז
מעונן בעיקר (בלילה) 6 °C
כרטיסי טיסה
חפשו אותנו בפייסבוק
רוצה טיול חוויתי בדרום אמריקה
סדר את עצמך, קח קורס ספרדית מזורז.
[לחץ לקבלת מידע נוסף]
השכרת רכב בבוליביה
מגוון רכבים לחופשה שלכם במחירים אטרקטיביים.
[לחץ כאן להזמנה]
כרטיסי טיסה במחירים אטרקטיבים
כרטיסי טיסה לבוליביה עם החברות הטובות והזולות ביותר.

לחצו כאן לחיפוש כרטיס טיסה לבוליביה
לחיפוש כרטיס טיסה
ביטוח נסיעות לחו"ל של מגדל
סוכנות הביטוח "מנגו" מציעה לכם את הביטוח של מגדל: מסע עולמי - תרמילאים
"מנגו" סוכנות וותיקה, עם צוות העובדים הנותן שירות אדיב, אמין, מהיר ואישי ללקוח
בשביל השקט הנפשי ובזכות המחיר הזמינו עכשיו:
ביטוח נסיעות לבוליביה
לפרטים והזמנת ביטוח
הזמנת מלון ברחבי בוליביה עם Agoda.co.il
Agoda מציעה למעלה מ- 160,00 מלונות ברחבי העולם, במחירים הנמוכים ביותר.

אתר Agoda נוח לניווט, מכיל מידע רב על המלונות כולל חוות דעת.
בחרו עיר בבוליביה:
לה-פז
ערים נוספות...
לחיפוש מלון בבוליביה
עבודה בחו"ל - הדרך לממן את הטיול
מכה - המובילים בעבודות בחו"ל, מגוון עבודות במקומות שונים ברחבי העולם. ליווי אישי ומקצועי.
- משכורת ממוצעת $5000-6000 לחודש
- כרטיס טיסה עלינו
- עבודה רק בחברות שעברו סינון קפדני על ידינו
לחצו כאן ותתחילו לעבוד בחו"ל
למציאת עבודה בחו"ל

מידע - פורום דרום אמריקה

פורום המזרח הרחוק הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
מקרא:
תמונות
לנקים
ללא תוכן
¤ חבר באתר
¤ מנהל הפורום
חזרה לפורום
הודעה חדשה
מידע
שי
19.10.06 00:05
מלונות בבוליביה
חסוך עד 70% באתר הגדול ביותר למלונות
[מצא את המלון שלך]
שלום רב לכולם! אני נוחת בריו ביום שני הקרוב אני מתכנן לשהות שם משהו כמו 14 יום מכיוון שזמן השהייה שלי ביבשת די קצר 60 יום. עכשיו התכנון שלי הוא לקחת טיסה מריו לפרו (קוסקו) כדי להגיע למאצו פיצו .משם להגיע לגבול פרו בוליביה (אגם טיטאקה) ומשם לחלוף דרך בוליביה לארגנטינה דרך היבשה מכיוון שטיסת החזור שלי הביתה היא מבואנוס איירס ששם ארצה לשהות בשבוע וחצי האחרונים .לטיול הזה אני נוסע עם חברתי דברים חשובים במיוחד שאני ארצה עליהים תשובה מפורטת וזריזה הם:1.כמה עולה טיסה מריו לקוסקו ליחיד (רק הלוך)? 2.עד כמה מצב השדידות בברזיל הוא חמור וממה להיזהר (זו אחת הסיבות שגרמו לי להחליט על שהייה קצרה בברזיל),וכל עוד אני בברזיל וחפצי נמצאים במלון האם זה אפשרי עם לא היכן אני שם את חפצי בזמן טיולי יום ורביצה בחופים? 3.יש לי מסטר קארד,טרוולים לרוב ו-1500 דולר לתחילת הטיול בנחיתה בברזיל היכן הכי כדאי לשמור חפצים אלו ביום יום זה מעיק אודה מאוד על תשובה מהירה אחלה אתר תודה תודה......
תגובה
RE: מידע
ערן יהב ¤
19.10.06 01:08
היי שי,

1. טיסה מריו לקוסוקו עולה יקר. אני לא סגור על מחיר אבל לפחות 300 דולר אם לא יותר. טיסה פנימית מריו לסלבדור עולה 115 דולר ... תעשה את החשבון. הייתי ממליץ לך לברר עם סוכנות via brazil יש להם אחלה מחירים, הם יושבים בישראל ויש להם גם סניפים בסלבדור וריו. חפש את הטלפון בטיפים של "למטייל"

2. ברזיל ידועה באלימות שלה ובשדידות. הפיתרון הוא לא להסתובב ברחובות עם דברים יקרי ערך. לחוף לקחת רק ציוד מינמאלי, לא מצלמה ולא מוסיקה כי סביר להניח שיגנבו לכם אלא אם אתה קבוצה גדולה וכל רגע נתון משהוא שומר.
רצוי להתאכסן במקום שידוע ומומלץ כך שאין מצב שיגנבו לכם דברים מהחדר. אם יש כספת. תשתמשו בה. במידה ושודדים אתכם .. החיים יותר חשובים ... תוותרו על הציוד ... אלא אם כן זה ילד חוצפן, ו ... סתם :)

3. את כל הדברים בזמן נסיעות שיהיה בגרב או חגורת כסף עליכם. אם אתה באכסניה ויוצאים, תסתירו טוב טוב, אני לדוגמא הייתי שם בתוך השק כביסה מלא בגדים מלוכלכים לכביסה ... או מחפש מקום כמו תקרה אקוסטית ומסתיר ... לא הייתי לוקח סיכונים וברוך ה' לא נגנב לי...

שמח שאהבת את האתר :)
תגובה
RE: מידע
שי
19.10.06 01:25
אכן תודה נתת לי עוד כמה טיפים חשובים בנוגע לכסף אך בנוסף אילצת אותי לשאול עוד כמה שאלות מבלי להטריח אותך מקווה אודה לתשובה זריזה :1.לגבי אי לקיחת מצלמה לחוף לדוגמא איך אצלם מקומות קורצים ששווים צילום .2.נתת לי דוגמא של לצורך השוואה במחירי כרטיסי הטיסות לפרו שוב טיסה רק הלוך ולאדם בהגזמה שאתה אומר 300 ויותר למה אתה מתכוון שוב (בהגזמה) כך אוכל להתאים את עצמי תקציבית מכיוון שיש לי רצון עז להגיע למאצו פיצו. 3.להשאיר חפצים ומסמכים כמו הטרוולים ונאמר 1000 דולר במזומן בחדר לינה זה לא טמטום (למרות שאני לא רואה אפשרויות אחרות)? 4. חבר שחזר מהמזרח(לצורך השוואה)מצפון הודו השאיר כסף בכספת ונעשק בכל זאת (נקווה שיהיה טוב בכל אופן כי בכל זאת אני גם אם החברה שהיא עוד אתגר וייעוד לשמירה והגנה) 5.חוץ מכל התשובות לשאלות אלו אני רוצה כמובן תשובות בנוגע למסלול שאני מתכוון לעשות:כמו שאמרתי 14 יום ברזיל (ריו קופקבנה,איפנמה,תצפיות הקורקובדו והר הסוכר),10 יום בפרו המאצו פיצו ,ואגם הטיטאקה,10 יום בבוליביה שתהווה לי מעבר יבשתי לארגנטינה וליכלול במעבר את הסלאר ,והלאה לבואנוס איירס משם כרטיס החזרה שלי הבייתה הכרטיס הוא ל-60 יום לכן אנסה להספיק את בארילוצה לפני החזרה הבייתה מקום יפה וציורי מאוד נגע אלי עקב ראיית תמונותיך באתר זה :בעצם תאמר לי עם המסלול הגיוני ניתן לביצוע אך לא בלחץ אלא בסבבה מבחינת זמן מהם זמני הדרך ממקום למקום כולל מה זמן הטיסה שאני רוצה וכמעט בטוח אבצע מריו לקוסקו וזאת על מנת לצמצם גם בזמן הסכום איתו אני נוסע הוא :1100 דולר להתחלה במזומן,20 טרוולים של 100 דולר לאחד,ו1000 דולר בבנק לצורך משיכה עם המסטר-קארד שהוצאתי האם זה מספיר כדי לחיות טוב עם הבת זוג כמובן (הסכום הוא לשנינו כמובן)אודה לך מאד אם תענה לי על הכל הכל בפרטי פרטים למרות שזה נורא קשה עם כל מה שכתבתי אבל באמת תעזור לעוד נפש יהודיה וקצת לחוצה לפני הטיול (ביום שני הקרוב),אודה לך מאוד אם תטרח לענית באמת תודה רבה רבה אפילו תחלק תתשובה לפעמיים ,כי בעצם כל מה שכתבתי פה זה בעצם כל השאלות האחרונות שלי לפני הטיסה וזה יתמצת לי הכל וימנע ממני מחשבות שלפני אודה לתשובות זריזות תודה וסוף שבוע טוב........
תגובה
מגוון עבודות בבוליביה
הדרך הטובה לממן את הטיול וגם להינות
[לחץ לחיפוש עבודה מתאימה לך]
ספרים מדריכים ומפות
מגוון ספרים ומפות על בוליביה, בעברית ובאנגלית.
[למידע נוסף לחץ כאן]
[לחץ כאן להזמנה]