מידע באתר
אלבום
פורום
ציוד
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
עזרה דחופה: דרום אמריקה - ארגנטינה
03.05.08 22:06
דואר אלקטרוני: noy.gilad@gmail.com

אני טס לארגנטינה ביום ראשון הבא, נוחת בבואנוס איירס.
את השבועיים הראשונים אני עושה בעיר ואחר כך אני רוצה להתחיל לטייל.
אני מבין שזה ממש לא התקופה והשאלה היא מה כדאי לעשות- לוותר לגמרי על ארגנטינה ולעלות צפונה? או שעדיין יש מסלולים ודברים שאפשר לעשות גם בחורף ?

כל הצעה או רעיון ממש ממש יעזרו לי.
טיסות לארגנטינה החל מ1069$
הכי זולים בשוק
[לחץ כאן להזמנה]
RE: עזרה דחופה: דרום אמריקה - ארגנטינה
04.05.08 07:33
דואר אלקטרוני: karnig@netvision.net.il

מבואינוס צפונה בכיוון סלטה - עדין מתאים לטייל, כך גם בצד של צ'ילה. לגבי איזור האגמים (סביב ברילוצ'ה), כשתגיע לבואינוס תבדוק מצב מזג האויר כי כשהחורף מתחיל שם אז קר מאד ושלג מתחיל לרדת. כך גם לגבי אל קלאפטה. מכאן קשה להגיד לך מה קורה שם עכשו. שוה אולי לקצר הביקור בבואינוס ולהמשיך מיד לברילוצ'ה. בואינוס תמתין לסוף....
אין לי גמישות בקטע הזה...
04.05.08 08:56
גלעד נוי
הלוואי והיה לגור בעיר זה לא ממש השאיפה שלי...
השבועיים שלושה הראשונים הם לעבודה ותוך כדי לראות כמה שיותר מהעיר.
השאלה אם כדאי באופן כללי לתכנן לעזוב את ארגנטינה ולחזור אליה בעונה המתאימה (ולקחת בחשבון שיש מצב גדול שזה כבר לא יקרה) או ללכת קצת יותר "עם הראש בקיר" ולרדת דרומה בכל זאת כדי לא לפספס.
אין לי גמישות בקטע הזה... וגם לא צריך ראש בקיר - - -
04.05.08 11:18

אם אתה כבר שם אז נסה להפיק מירב ההנאה. יש המון מה לראות ולעשות בארגנטינה שהיא מדינה ענקית !! בואינוס איירס היא מרכז גדול ורציני וכשתהיה שם, יהיו לך המון אפשרויות לאסוף מידע לאן כדאי לנסוע, יחד עם מעקב צמוד אחר תחזית מזג אויר באינטרנט. יש בבואינוס תחנת מידע לתיירים, גם ברוב האכסניות הטובות והמלונות יודעים לתת מידע. בנוסף, תוכל להתיעץ עם יותר בקסה זולה פנים אל פנים ...
אל תוותר וגם לא צריך לדפוק הראש בקיר...
תמיד יהיה מקום לבקור נוסף, גם אם בעוד 20 שנים !!!
צא לדרך אופטימי.
05.05.08 11:14
ורד
אני טיילתי בדרום אמריקה וחזרתי לפני שנה הלצה שלי זה לקחת טיסה לצפון נגיד קולומביה או פרו ( תלוי כמה זמן אתה מתכנן את הטיול) ואז לרדת לכיון הדרום (הגל היורד) ולהגיע לארגנטינה בסביבות נובמבר דצמבר עכשיו אין מה לעשות שם ...חוצמזה הכי כייף לסיים את הטיול בארגנטינה שם אתה עושה את כל הקניות וחוזר הביתה ..
05.05.08 15:19
יוסי
זה באמת לא התקופה הייתי ממליץ לך לבדוק חלופות אחרות
תודה לכולם!
05.05.08 15:48
גלעד נוי
יוצא מחר בלילה. יהיה טוב.
RE: תודה לכולם! נסיעה נהדרת !!!
05.05.08 18:12

אל דאגה, גם עכשו תוכל להנות בארגנטינה. לא צריך לטוס לפרו / קולומביה וכו' אם הזמן קצר.
כדאי שתיצור קשר עם יותם בקסה זולה (CASA ZOOLA) - הוא יתן לך מידע הטוב ביותר, מנסיונו האישי.
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |