רציתי לקבלתגובות על הטיסות שלהם- של חברת פלונה אני טסה מתל אביב לארגנטינה בואנוס אירס מה אתם יודעים אליהם?? האם עושים הרבה בעיות וכו'?? האם נכון שיש להם המון תחנות.. מישהי אמרה לי שהם דומים לאוטובוסים... עוצרים כל שתי מדינות...?!!! בהזמנה שיש ביידי כתוב רק תל אביב- מדריר מדריד אורוגואי אורוגואי-בואנוס איירס
בשעה טובה כירטסתי אתמול, וממה שראיתי ככל שיש יותר תחנות כך המחיר יותר זול בדר"כ. לפי מה שאני מכיר אסור לחברה לעצור בתחנות ללא הודעה מראש, זה לא מונית שירות וכדי שלמטוס יהיה אישור לנחות בשדה תעופה כזה או אחר החברה שלה הוא שייך חייבת לאשר את זה אצל המגדל פיקוח הרבה זמן מראש. מה שאומר שכל הסיפור אמור להיות מאורגן, כמובן שאם תהיה חס וחלילה יש תקלה טכנית במטוס, אז הוא מקבל אישור מיוחד ומיידי אבל זה לא הנידון. תבררי עם הסוכנות נסיעות ותסתכלי טוב טוב בהזמנה, אצלי רשום למשל שיש עצירה ביוסטון באותיות קטנות מתחת לפירוט על הטיסה מניו-ארק לבואנוס איירס, אבל כמו שאמרתי זה חייב להיות רשום איפשהו בהזמנה. את גם יכולה להקליד את מספר הטיסה באתר פלונה ולראות פירוט על הטיסה.
אם זה מה שכתוב אז זה מה שיהיה, בסה"כ חברות תעופה זה דבר רציני למרות שחלקם רמת השירות שלהם גרועה אבל מבחינת טיסות ומסלולים, זה לא שהטייס מחליט שהוא אוסף כמה חברה מאיזו מדינה בדרך.
שמכרטסים בדר"כ אפשרי לשלם חלק קטן מהסכום, בדר"כ שווה פלוס מינוס לדמי הביטול של הטיסה לאחר כירטוס. לדוגמא קניתי כרטיס לשנה בקונטיננטל לארנטינה וחזרה מלימה לפבואר, כדי שישמר לי המחיר המדהים 1540$ הייתי צריך לשלם 200$ ואת שאר הסכום יש לי בערך חודשיים לשלם. יכול להיות שזה קצת משתנה מחברה לחברה, אבל תמיד יש deadline לכירטוס ואז גם חייבים לשלם את הסכום המלא. שורה תחתונה, אי-אפשר לכרטס ללא תשלום.
כן אני מכיר את החברה..אני גם נוסע איתם באוגוסט..זאת חברה אורוגוואית ישנה עם עבר מאוד מפוקפק עד לפני מספר שנים כאשר היא נקנתה בידי איזה חברה ברזילאית ששינתה קצת את האיכות.. העצירות המרובות(מדריד ומונטיווידאו) הם ככה בכל טיסה שלהם אבל זה מה שמוריד את העלויות של הכרטיס. וסחתיין על המחיר שהשגת לי עלה 200 דולר יותר.