מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
גן החיות לוחאן
05.06.08 15:20
נתן
אני נמצא באוגוסט בבואנוס איירס ואני רוצה ללכת לגן החיות לוחאן אבל חבר שלי אמר שמתעללים שם בחיות, רציתי לדעת האם השמועות נכונות?
קישורים רלוונטים
ציוד לטיול
טיסות פנימיות בדרום ומרכז אמריקה
קורס ספרדית למוצ'לרים ב 20% הנחה
כרטיסי טיסה לדרום אמריקה
צער בעלי חיים
05.06.08 15:59
יותם
שלום נתן
בוא נתחיל מזה שכל גן חיות הוא למעשה התעללות בחיות (אפשר לעשות השוואה יפה עם כליאת אנשים בבתי סהר, אלא שמה פשען של החיות ?!).
בגן החיות בלוחאן, ההתעללות כפולה ומכופלת, מכיוון שהם גם טורחים לסמם את החיות, בשביל שהמבקרים יוכלו ללטף אותן...
"ובנימה אופטימית זו"...אם יש לך שאלות נוספות כתוב לי ואשמח לעזור.
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
RE: צער בעלי חיים
05.06.08 20:37
גבי
אבל ערן היה שם לא? ואמר שהם לא מסוממים ציטוט "ולא הם לא מסוממים"
RE: RE: צער בעלי חיים
06.06.08 10:35
יותם
עם תסתכל בתמונה תראה שהם מורדמים
אבל אמרו לי.......
06.06.08 16:03
יותם
הרבה אנשים אומרים דברים בלי לדעת.
דוגמה יפה יכולה להיות שלפני חתיכת הסטוריה הרוב המוחץ של האנשים טען שהעולם שטוח...
אמרו ונשארו בחיים.
האם ערן עשה לחיות בדיקות שתן לגילוי סמים ?!
נראה לי שלא...
ונראה לי שבעלי חיים, שאפילו שכאשר הם מאולפים בקרקס יש להתייחס אליהם בזהירות יתרה (עם המאלף בתוך הכלוב), לא יתנו לאיש ללטף אותם, אלא אם משהו פה מסריח...
יותם (האמיתי, לא זה שכותב עם שגיאות)
אני לא הייתי הולכת גן חיות זה פסול!!!
09.06.08 17:27
תמר
אני גם שמעתי על גן החיות בלוחן.. ושמעתי סיפורים נילהבים מצד מטילים אשר ביקרו בכלוב עם אריה וקריאות התלהבות של" וואו הצלחתי ממש לגעת בו..."
אני אישית נגד תופעת גן החיות ומחזקת את דברי יותם בכל הקשור " למה פשען..??" לבדר אתכם???
תיירות בתחת שלי !!! ומסכנות כל כך מסכנות החיות שצריכות להיות מאחרי סוגר ובריח בשביל שעשוע לבני האדם..
ומי שמשלם עבור שעשוע זה מנציח את התופעה הארורה הזאת..
( דיעה שלי..)
RE: RE: צער בעלי חיים
13.06.08 10:46
ערן יהב ¤
אני הייתי שם, ורואים שהם לא מסוממים.
הייתי גם בדבר דומה אבל רק לטיגריסים בתאילנד ושם רואים שהם מסוממים כך שראיתי כאלה וראיתי כאלה.
מה גם שחיה מסוממת לא ממש מודעת לסובב אותה ובטח שלא מסתובבת בכלובים או שמתרגזת עליך כמו שלי קרה עם הלביאה.
פשוט מדובר בחיות פרא שמגיל קטן הורגלו לקרבתו של בן אדם, יש דבר כזה עם פומות ונמרים בבוליביה, וזה לא אומר שכל חיית טרף שבני אדם נוגעים בהם, הם מסוממות....

בקיצור, לך ותהנה, זה ממש מגניב, ואין הרבה גני חיות כאלה ברחבי העולם,
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |