מידע באתר
פורום
ציוד
ספרים
אלבום
באינטרנט
Google
...

...

פורום דרום אמריקה

הפורום מכסה את הארצות הבאות: ארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקודור, קולומביה, ונצאולה, אורגואי.
חזרה לפורום
נושא
תאריך
שם
עלויות טרק בקרחון המתנפץ
07.06.08 09:24
לירון
קיבלתי הצעה לטרק בקרחון המתנפץ בעלות של 200 דולר רציתי לדעת האם אלו המחירים (אם כן אז מה הם כוללים) ואם לא אז מה הם המחירים הנכונים.
קישורים רלוונטים
טיסות פנימיות בדרום ומרכז אמריקה
ציוד לטיול
קורס ספרדית למוצ'לרים ב 20% הנחה
כרטיסי טיסה לדרום אמריקה
פחות או יותר
07.06.08 14:07
יותם
שלום לירון
אם אתה מתכוון ל"מיני טרקינג" על הקרחון, ההצעה שקיבלת היא בהחלט הגיונית, בהנחה שהיא כוללת הסעות פרטיות (=הסעות המאורגנות במיוחד עבורך או עבור קבוצה שאתה חלק ממנה) הלוך וחזור מאל קלפאטה, כניסה לפארק והדרכה באנגלית.
אם יהיו לך שאלות נוספות כתוב לי ואשמח לעזור !
להתראות, יותם, "קאסה זולה", בואנוס איירס
RE: פחות או יותר
07.06.08 17:13
לירון
העינין הוא שבבדיקות שונות והמלצות של מטיילים המחירים נעו בסביבות ה-70-100 דולר. למה יש כאלו הבדלים במחירים? מה מקבלים ב-200 דולר שלא מקבלים ב- 70-100 דולר?
התבלבלו ?!
07.06.08 18:52
יותם
אולי לפני שנתיים-שלש הטיול עצמו, ללא הסעות וכניסה לפארק עלה 100 דולר.
היום הוא עולה יותר (ובעונה הבאה יעלה עוד יותר), ואם זה כולל הסעות וכו', זה יגיע קרוב לוודאי לאזור ה 160-170 דולר.
המחיר של 200 דולר, כפי שכתבתי, הוא הגיוני מאד באם מדובר בטיול שמאורגן באופן אישי עבורך או בעבור קבוצה.
יותם
RE: התבלבלו ?!
07.06.08 20:14
לירן
אז מה ההבדל בין המיני טרקינג הזה ולסתם כניסה עצמאית למקום?
הנסיעות זה מייקר כל כך?
אי אפשר להגיע עצמאית?
אפשר להגיע לפרק הקרחון בתחבורה צבורית, טרק זה משהו שונה
08.06.08 21:13
דואר אלקטרוני: karnig@netvision.net.il

אל הפרק עצמו הכי זול להגיע באוטובוס הצבורי (יש לברר בתחנה המרכזית שעות יציאה וחזרה, לפעמים גם באכסניות יודעים), לשלם דמי כניסה לפרק. זה כולל רק הליכה במסלולים לשם התבוננות בקרחון וההתנפצויות.
הטרק הוא ענין שונה בתכלית. הטרק הוא הליכה עם קרמפונים על הקרחון עצמו. יש טרק של שעתיים, יש יקר יותר של 4 שעות. לי הספיקו שעתיים כדי לחוש את החויה, עוד שעתיים היו סתם שיעמום....
לא זוכרת שעלה 200 US$ אולי הכוונה 200 פזו ארגנטיני ? אם כן, אז המחיר נכון והגיוני. הוא כולל איסוף מהאכסניה וחזרה אליה בסוף היום, מדריך דובר אנגלית, קרמפונים ועוד הפתעה בסיום ההליכה על הקרחון. בסוף נותר גם זמן לתצפית על הקרחון המתנפץ.
ממליצה ללכת על הטרק - אין דבר דומה לחויה זו, שוה כל מחיר !!!!!!!!
מצא את ההבדלים !
09.06.08 00:02
יותם
ההבדל הוא פשוט:
נסיעה הלוך וחזור אל הקרחון המתנפץ כולל כניסה, אם משתמשים בשירותי אחת הסוכנויות במקום, עולה היום בסביבות החמישים דולר לאדם (צפי ליותר בעונה הבאה).
מדובר בהגעה אל מרפסות התצפית, ו... תצפית.
ה"מיני טרקינג" גם כולל הליכה עם מדריך ושימוש באמצעים טכניים על הקרחון עצמו. הטיול כולל מדריך צמוד, ציוד טכני, כניסה לפארק והסעות הלוך וחזור מן העיירה, ולכן עולה הרבה יותר.
קרני יקרה, עדכני את המחירון ! אפילו כשאת טיילת זה לא עלה מאתיים פסו...(אלא אם טיילת ב 2002).
חג שבועות שמח !
ליותם - עשיתי מיני-טרק בפברואר 2007 ולא נראה לי ששלמתי 200 $ ארה"ב.....
ל"ת
09.06.08 14:49
דואר אלקטרוני: karnig@netvision.net.il

- ללא תוכן -
קרני- קראי בבקשה שנית את השאלות והתשובות והביני !
09.06.08 16:25
יותם
200 דולר ארה"ב = מחיר הגיוני (ובמחשבה שנייה- אפילו מחיר מצוין !), לטיול המאורגן במיוחד עבור אדם או קבוצה (אני מניח שזה הנושא, מפני שלירון כתבה שהיא "קיבלה הצעת מחיר"), וכולל הסעה פרטית עבורו/עבורם הלוך וחזור מאל קלפאטה, כניסה לפארק, ציוד טכני, הדרכה באנגלית ואת הטרק עצמו (ואם אני לא טועה גם שות וויסקי בקרח ).
ההבדל הגדול במחיר זה לעומת האחרים היא ההסעה הפרטית.
חג שמח !
יותם
חזרה לפורום
חפשבפורוםבלבד |